Företag

Tillsammans med företag och bostadsrättsföreningar är vårt mål att skapa miljövänlig, egenproducerad och hållbar el. Tillsammans kan vi njuta av närproducerad positiv energi.

Är du lantbrukare eller äger en industrifastighet?

Låt oss komma ut till er för att miljöanpassa och energispara era anläggningar. Som lantbrukare kan du ställas inför andra utmaningar än som villaägare, men främst möjligheter. Takytorna är oftast stora och möjligheterna därför många.

Vi planerar storleken för anläggningen utifrån hur många kWh du förbrukar samt vad du planerar att förbruka i framtiden. Vi besöker gärna din anläggning eller industrifastighet för att ge offert.

Bor du i en bostadsrättsförening?

Som boende har du inte rätt att skaffa egna solceller. Projektet måste därför gå via beslut från er styrelse. Anläggningen planeras efter nuvarande förbrukning, tillgänglig takyta och bostadsrättsföreningens huvudsäkring. Sitter du i styrelsen för en bostadsrättsförening och vill ha offert? Kontakta oss för ett besök på plats hos er där vi räknar på just er anläggning.

Hål i plånboken?

Plånboken ska inte styra över hur klimatsmart du kan vara.
Vi erbjuder möjligheten att bistå er med finansieringspartners oavsett om du är privatperson eller företagskund. Driver du ett företag kan vi även erbjuda leasing av dina solpaneler. Kontakta oss så hjälper vi er.

Lär känna våra partners

Med hjälp av våra väletablerade underleverantörer och samarbetspartners tar vi er hela vägen från första mötet till driftsatta paneler. På vägen garanterar vi er en positiv energi.

För ett tryggt montage av dina solceller använder vi oss av våra samarbetspartners Bygg & Vent samt Rickarums El.

Allt börjar med ett möte hos er. Kontakta oss. Vi vågar lova att vi svarar snabbast på marknaden.